RESOR I EUROPA

IRÉNE JOHANSSON

KONSULT AB

 

Vi flyger Kalmar - Split med SAS via Arlanda– med boende i den pittoreska småstaden Trogir.

 

 

Avresa: 20-27 sept 2017

OBS! Enda researrangör med flyg från Kalmar 2017.

Går att resa även från Stockholm.

 

Vi flyger från Kalmar med SAS, via Stockholm, till Split. Trogir ligger endast 10 min. från Splits flygplats.

 

Kroatien är ett av Europas mest populära resmål och ett oerhört spännande land. Den långa kusten vid det turkosblå Adriatiska havet bjuder på underbara stränder och badvikar, mängder av historiska städer, pittoreska byar, speciella nationalparker, trevliga utflyktsmål och fantastiska restauranger. I Trogir med omnejd finner du allt detta.

 

Upplev Kroatien när det är som bäst. Följ med till Trogir – en liten trevlig stad som finns med på UNESCOs världsarvslista sedan 1997. Staden Trogir består av en fastlandsdel, en del av ön Ciovo samt öarna Drvenik Veliki och Drvenik Mali, och på en egen liten ö ligger Gamla staden. I pittoreska och mycket populära turistorten Trogir finns inga stora hotellkomplex men många mindre hotell - så vi bor på små hemtrevliga fräscha hotell.

 

 

Förutom alla tillfällen att bada vid stadens olika stränder på fastlandet och öarna har Du möjlighet att följa med på ett antal spännande utfärder. Här är några exempel: tur till den historiska staden Split, Krka nationalpark med de vackra vattenfallen, båttur med fisk-picnic, utfärd till Sibenik, med landsbygdslunch, besök i fågelpark samt vinprovning, och heldagstur till Dubrovnik.

 

 

Under flera av utfärderna passar vi på att bekanta oss med det kroatiska köket och äter lunch på unika familjedrivna restauranger ute på den kroatiska landsbygden. Där möter vi stor gästvänlighet, generositet och god mat och dryck. Utfärderna bjuder på upplevelser man inte får missa. Din svenska reseledare har mycket att berätta om detta spännande land och de intressanta utflyktsmålen. Definitivt utfärdsprogram med prisuppgifter skickas ut efter bokning.

 

Vi reser till Trogir då temperaturen i både luft och vatten är som allra behagligast. Välkommen med på en oförglömlig resa som väcker en stark önskan om – att återvända.

 

 

 

Ni erbjuds tre olika boendealternativ:

 

Hotellen ligger endast 200 m från varandra.

 

1. Hotell: Villa Jadran - med inkvartering i dubbelrum. Hotellet är ett enkelt, familjeägt, mycket prisvärt och trevligt 3-stjärnigt hotell på Ciovoön. Hotellet har ett mycket bra läge med 50m till trevlig strand och 5 min promenad till Trogis gamla stad och absoluta centrum. Med lätthet tar man sig till andra närliggande städer till fots eller med taxi-båt. Alla rum har luftkonditionering, kylskåp och balkong, duschkabin samt gratis internetuppkoppling. Hårtork kan lånas i receptionen.

 

Pris: 7495:- p/p inklusive enkel frukost.

 

2. Hotell Villa Jidro. Det här är ett litet 3-stjärnigt fräscht och familjärt hotell med totalt 9 rum. Hotellet har ett mycket bra läge med 150 meter till Gamla stan och 5 minuters promenad till liten fin strand.

I byggnaden finns butik. Intill hotellet finns trottoarservering. Alla rum har AC, hårtork, värdeskåp, gratis toalettartiklar och gratis internet.

 

 

Pris: 8095:- p/p inklusive enkel frukostbuffé

 

3. Hotel Trogir Palace - med inkvartering i dubbelrum. Det är ett nybyggt, modernt och 4-stjärnigt hotell på Ciovoön. Hotellet har det oslagbart bästa läget när det gäller närhet till Trogirs gamla stad och 100 m till närmaste strand. Från gamla staden går det taxibåtar till en rad olika stränder och på promenadavstånd till närliggande stränder på Ciovoön. Alla rum har lufkonditionering, kylskåp, balkong, duch i badkar, hårtork och gratis internetuppkoppling.

 

Pris: 8995:- inklusive frukostbuffé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I priset ingår:

•Flyg med SAS Kalmar- Split, via Arlanda

•Transfer Split- Trogir t/r

•Inkvartering i valt boende

•Svensk reseledning.

•Möjlighet att delta i mycket trevliga utfärder, till extra kostnad

 

Enkelrumstillägg: 700kr på Villa Jadran. Enkel rum kan ej erbjudas på de övriga hotellen.

 

Anmälningsavgift: 2000:- faktureras och betalas inom 10 dagar efter bokning. Slutbetalning av resa faktureras för betalning senast 1:a sept.

Sista anmälningsdag: 15 juni -17

Avbeställningsskydd och reseförsäkring: Resenär ansvarar själv för dessa försäkringar. Ingår oftast i Hemförsäkring. Kontrollera detta

 

Anmälan till:

Iréne Johansson Konsult AB.

Lötgatan 10

386 96 Färjestaden

tel 070-5153828

E-mail: irene.johansson@swipnet.se

www.resnu.net

 

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR SOM ARRANGÖR INTE KAN RÅDA ÖVER

 

För mer information läs på www.resnu.net under RESEVILLKOR

 

Följ med till fantastiska KROATIEN

IRÉNE JOHANSSON KONSULT AB- LÖTGATAN 10 386 96 FÄRJESTADEN - Tel: 070-515 38 28 - E-mail: irene.johansson@swipnet.se - www.resnu.net